<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=471560820282332&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Retningslinjer personvern www.driw.no

 

 

Generelt

Informasjonskapsler på www.driw.no, brukes til å samle informasjon anonymt. Informasjonskapslene som eksisterer på www.driw.no, brukes til, dersom ikke annet er nevnt, innsamling av brukerstatistikk.

Informasjonskapsler som eksisterer på www.driw.no

Google Analytics:

Et svært vanlig analyseverktøy for å anlysere brukeroppførsel på et nettsted, er Google Analytics. Dette er en gratistjeneste fra Google som gjør det mulig se antall besøkende, sidevisninger, trafikkilder, lengde på besøk, geografisk lokasjon og mye mer. For å lagre informasjon om de besøkende, benytter Google Analytics et javascript, som igjen lager 5 forskjellige informasjonskapsler. Disse informasjonskapslene benyttes til å lagre bevegelsesmønsteret på et nettsted og hver enkelt bevegelse. Disse informasjonskapslene er:

__utma: Lagres i 2 år fra siste besøk.

__utmb: Lagres i 30 min fra siste besøk.

__utmc: Lagres til nettleseren lukkes.

__utmz: Lagres i 6 måneder fra siste besøk.

__utmv: Lagres i 2 år fra siste besøk.

_ga: Lagres i 2 år fra siste besøk.

Formål med behandlingen

Formålet er ikke å identifisere deg som bruker, men å lage en bedre brukeropplevelse for alle brukere.

Hvem som behandler opplysningene

Informasjonskapsler i seg selv, har ingen verdi, da de lagrer kun et tilfeldig identifikasjonsnummer. Det er først når du knytter denne informasjonen opp mot en database, at informasjonen kan behandles. Eiere av www.driw.no, bekrefter at denne informasjonen behandles strengt og den kun brukes til det formål som er ment for innsamling av data. Identifikasjon av brukere, gjøres bare i de tilfeller det er strengt nødvendig. Dette kan være eksempelvis i forbindelse med kjøp av varer og tjenester eller andre situasjoner som krever at brukeren må være innlogget.

Generelt om informasjonskapsler/cookies

Informasjonskapsler er små filer som lagres av din nettleser på din maskin. Dersom du åpner en annen nettleser på maskinen din, vil ikke de samme informasjonskapslene bli overført dit. En informasjonskapsel inneholder som regel fire parametere:

● Navn på informasjonskapsel

● Unik id til informasjonskapsel (denne er knyttet til din nettleser)

● Hvor lenge informasjonskapselen skal lagres på din maskin

● Domene som informasjonskapselen gjelder for

På grunn av siste punktet her, er det svært vanskelig å misbruke en informasjonskapsel. En informasjonskapsel i seg selv har liten verdi før den blir knyttet opp til et database. Derfor vil den ha lav eller ingen verdi dersom noen prøver å flytte den over til et annet domene, fordi man ikke har tilgang til databasen.

Du kan skru av informasjonskapsler

Det er fullt mulig å skru av informasjonskapsler i din nettleser. Men vær da klar over at svært mange nettsider ikke vil fungere. Du vil for eksempel ikke ha mulighet til å handle i nettbutikker, logge deg på sosiale medier som Facebook, Twitter, Google+ osv.

Retningslinjer for personvern i Trace Apper

 

 

Generelt

Driw AS bygget Trace Transport og Trace SMS appene som kommersielle apper. Denne tjenesten leveres av Driw AS og er beregnet for bruk som den er.

Denne siden brukes til å informere besøkende om våre retningslinjer for personvern vedrørende innsamling, bruk og lagring av personlig informasjon ved bruk av tjenestene våre.


Hvis du velger å bruke tjenestene våre, samtykker du til innsamling og bruk av informasjon i forhold til disse retningslinjene. Den informasjonen vi samler inn brukes til å levere og forbedre tjenesten. Vi skal ikke bruke eller dele informasjonen din, bortsett fra som beskrevet i våre retningslinjer for personvern.


Vilkårene beskrevet i våre retningslinjer for personvern har samme betydning som våre øvrige produktvilkår i Trace produktene, med unntak av de som defineres her.

 

Informasjonsinnsamling og bruk


For en bedre brukeropplevelse, kan det hende at vi krever at du gir oss personlig informasjon som kan identifiseres, inkludert men ikke begrenset til, en FCM-token, brukernavn, e-post, telefonnummer og navn. Informasjonen som vi ber om blir lagret hos oss og brukt som beskrevet i våre retningslinjer for personvern.


Appen bruker tredjepartstjenester som kan samle informasjon som brukes til å identifisere deg.

 

Link til retningslinjer for personvern fra tredjepartsleverandører som brukes av appen:

Datalogg

 

Når du bruker tjenesten på din mobil, samler vi inn data og informasjon (gjennom tredjepartsprodukter) i tilfelle det oppstår en systemfeil. Disse dataene kan inneholde informasjon som din IP-adresse (enhetsinternettprotokoll), enhetsnavn, operativsystemversjon, konfigurasjonen av appen når du bruker tjenesten vår, klokkeslettet og datoen for din bruk av tjenesten og annen statistikk.

Sikkerhet


Vi setter pris på din tillit til å gi oss din personlige informasjon, og vi prøver derfor å bruke kommersielt akseptable metoder for å beskytte den. Men vi minner om at ingen metode for overføring over internett eller metode for elektronisk lagring er 100% sikker og pålitelig, og vi kan ikke garantere for absolutt sikkerhet.

Barns personvern


Disse tjenestene skal ikke brukes av personer under 13 år. Vi samler ikke bevisst personlig identifiserbar informasjon fra barn under 13 år. I tilfelle vi oppdager at noen under 13 år har gitt oss personlig informasjon, sletter vi dette umiddelbart fra serverne våre. Hvis du er forelder eller foresatt og du får kjennskap til at barnet ditt har gitt oss personlig informasjon, vennligst kontakt oss slik at vi kan utføre nødvendige tiltak.

Endringer i våre retningslinjer for personvern


Vi kan oppdatere retningslinjene våre fra tid til annen. Dermed oppfordres du til å gå gjennom denne siden med jevne mellomrom for å få med deg eventuelle endringer. Vi vil varsle deg om endringer ved å legge ut den nye personvernpolitikken på denne siden.


Våre retningslinjer for personvern som beskrevet på denne side er effektive fra og med 2020-05-08

Kontakt oss


Hvis du har spørsmål eller forslag til våre retningslinjer for personvern, ikke nøl med å kontakte oss på post@driw.no.