Ny kommersiell direktør i Driw

Fredrik Kallevig er ansatt som kommersiell direktør i Driw, og vil ha det overordnede ansvaret for salg, marked og forretningsutvikling.

 

Fredrik og Torbjorn_2

 

Fredrik kommer inn i en spennende vekst- og skaleringsfase hvor han skal ta Trace porteføljen ut i både Norge og utlandet, der målet er å skape en norsk suksesshistorie om et teknologiselskap fra Ålesund som blir en stor internasjonal aktør.

 

I løpet av de siste 20 årene har Fredrik innehatt ulike roller i skjæringspunktet mellom forretning- og teknologiutvikling i selskaper som IBM, Congnizant og sist i Bearingpoint. Med erfaring fra både applikasjonssiden og ledelsessiden har han en unik innsikt i hvordan han skal lede Driw på den spennende reisen vi har har foran oss.

 

Driw har gjennom nesten 40 år jobbet med logistikk og teknologi innenfor varehandel. Denne unike kompetansen har vi brukt for å bygge Trace, en moderne tjenesteplattform med full kontroll på varereisen på tvers av kanaler, og ikke minst optimalisering ved hjelp av maskinlæring. Fokuset har primært vært innenfor dagligvarebransjen, men nå skal Trace-plattformen skape gevinster og konkurransefordeler også i andre deler av varehandelen.

 

«Jeg er fascinert av fysiske verdikjeder og opptatt av gode kundeopplevelser, som kunde ser jeg at mange aktører har utfordringer når det gjelder leveringsevne og ikke fullt ut håndterer den nye retailhverdagen hvor kunden handler i flere kanaler. Det ønsker jeg å gjøre noe med!»

 

Timingen for å begynne i Driw kunne ikke vært bedre, og motivasjonen om å ha en påvirkning på hvordan norsk retail utvikler seg de neste årene er åpenbar for alle som kommer i kontakt med Fredrik.

 

Klikk her for å lese mer om New Retail-ordlisten vår